01 / Doorlopende Bekleding


FASHION
FLOORS

Waarom stoppen op het hoogste punt? Laat ook uw trapbekleding doorlopen op aanpalende ruimtes. Een rand of vlak terug laten komen op de meest belopen ruimtes in uw huis geeft evenwicht en een logische voortzetting op uw trendy trapbekleding. Denk aan losse lopers of vaste bekleding van wand tot wand.


Optisch
Vergroten

Menigeen is overtuigd dat doorlopende bekleding een ruimte klein maakt, integendeel, de werking hiervan is juist het tegenovergestelde. De meest kleine overloopjes worden optisch groter en de consistente look and feel oogt geweldig.


EENHEID
 

Aansluiting vinden op de bovenliggende etages, dus passend bij uw bestaande vloeren, is een belangrijk punt van aandacht. Wij zorgen voor samenhang en harmonieuze overgangen tussen alle aangrenzende ruimtes

02 / Mogelijkheden


Geluids
dempend

Vanuit uw gang over de trap, op de overloop, verder door naar boven. Intensieve, veel belopen ruimtes vragen om een geluiddempende en isolerende oplossing. Wij plaatsen daarom overal een verende ondervloer om hinderlijke woongeluiden te stoppen.


Comfortabele
Loopzones

Wat is er fijner dan heerlijke zachte vloerbedekking onder uw voeten! Knus en ook weer zelf samen te stellen. Dit luxe en behaaglijke gevoel is vanzelfsprekend ook uit te breiden naar bijvoorbeeld de slaapkamers. Een smaakvolle combinatie

Wij horen graag van u!

Bent u geïnspireerd en wilt een trede omhoog?
Neem dan contact met ons op!

Trapbekleding.nl heeft geen landelijke dekking, informeert u vooraf of wij ook in uw omgeving actief zijn.Showroom

Trapbekleding.nl heeft geen showroom. Wij werken alleen op afspraak en komen, geheel vrijblijvend, graag bij u thuis. U kunt ons daarom niet bezoeken op onze thuisbasis te Wormerveer. Wel zijn wij, via onze contactgegevens, op werkdagen bereikbaar.

Bereikbaarheid

Maandag-Vrijdag: 09:00 - 1700
Zaterdag-Zondag: Bereikbaar per email.
   info@trapbekleding.nl
   075 - 640 49 99
   06 - 538 68 431