01 / Prijzen en garantie


Prijzen

Wat kost al dit moois…. Loper of vaste bekleding? Open of dichte trap? En hoeveel treden heeft uw trap? Welk materiaal? Daarom is een prijs op voorhand lastig aan te geven. Een exacte offerte maken wij altijd bij u thuis op, maar uiteraard kunt u meer gerichte informatie aanvragen via de mail of telefoon.


Garantie

U hoeft geen garantie bij te kopen....deze is al goed geregeld. De garantie varieert per fabrikant en ligt gemiddeld tussen de 5 en 7 jaar op materiaal. Op werkzaamheden hanteren wij een standaardgarantie van 5 jaar. Of een bekleding daadwerkelijk geschikt is voor gebruik op een trap is af te lezen aan de zogenaamde PIT codering. Dan is alles al uitvoerig getest door een onafhankelijk keuringsinstituut voor het verkrijgen van dit certificaat.


Algemeen

Trapbekleding.nl heeft uiteraard een bedrijfspand, alleen deze is niet ingericht als zijnde showroom. Dit is een bewuste keuze daar we op locatie veel beter kunnen adviseren, inmeten en gelijk een offerte kunnen voorleggen. Vanwege de ruime keuze en ontelbare combinaties is het verstandig om bij een afspraak bij u thuis beide aanwezig te zijn, dit natuurlijk indien noodzakelijk.

02 / Voorwaarden


Levering

Fijn dat u een bedrijf heeft gevonden waarbij uw adviseur ook daadwerkelijk het gekozen eindresultaat plaatst en ziet. Voordeel hiervan is een jarenlange kijk op kleuren, blijft over, een gedegen advies op maat. Vanwege dit maatwerk leveren en plaatsen wij ook alles zelf. Gemiddelde levertijden; ongeveer 3 tot 4 weken na ons eerste bezoek. Online bestellen is helaas niet mogelijk.


Betaling

Afspraak is afspraak, dus geen verborgen of meerwerkkosten na offerte. Betalingen doen wij altijd achteraf, als u helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Dus geen aanbetalingen of andere verrassingen. Betalingen vinden plaats door middel van een meegenomen pinautomaat.


Klachten

Daar houden wij niet van….. Dus mochten er onverhoopt toch teleurstellingen ontstaan dan lossen wij die direct op. Als u duidelijk aangeeft wat uw probleem is dan zetten wij alles in het werk om u weer helemaal tevreden te stellen. U kunt ons hiervoor het beste via mail, of telefonisch benaderen. Zie contact button.

Wij horen graag van u!

Bent u geïnspireerd en wilt een trede omhoog?
Neem dan contact met ons op!

Trapbekleding.nl heeft geen landelijke dekking, informeert u vooraf of wij ook in uw omgeving actief zijn.Showroom

Trapbekleding.nl heeft geen showroom. Wij werken alleen op afspraak en komen, geheel vrijblijvend, graag bij u thuis. U kunt ons daarom niet bezoeken op onze thuisbasis te Wormerveer. Wel zijn wij, via onze contactgegevens, op werkdagen bereikbaar.

Bereikbaarheid

Maandag-Vrijdag: 09:00 - 1700
Zaterdag-Zondag: Bereikbaar per email.
   info@trapbekleding.nl
   075 - 640 49 99
   06 - 538 68 431