01 / Trapbekleding


Modern

Trapbekleding in een modern jasje, van kant tot kant in een verfijnd patroonspel. Het omarmt de trap op een manier die nooit eerder is vertoond. Geen oubollige effen uitstraling maar een cocktail van diverse structuren en patronen.


Gemak

Onze trapbekleding is eenvoudig in onderhoud, dus geen zorgen om krassen, in de was zetten of het om de zoveel tijd opnieuw schilderen of poetsen van het laminaat. Gemakkelijk en een warm en geborgen gevoel. Ervaar dit welbehagen in uw hal of entree.


Innovatie

Voorbij de horizon kijken, meedenken en anticiperen op nieuwe trends. Lef en voortschrijdend vakmanschap zijn de kernwaarden van Trapbekleding.nl. Altijd vooruitstrevend en (vrijwel) niets is onmogelijk.

02 / Collectie


ADVIES AAN HUIS

Mooi zo’n ruime keuze, maar hoe vind ik de juiste combinaties? Dat doen we bij u thuis, op locatie. Cutomizen in de omgeving waar uw trapbekleding uiteindelijk komt te liggen. Rekening houdend met lichtinval en de materialen die al in uw huis aanwezig zijn. Trefzeker en efficiënt


FUNCTIONEEL OF PRONKJUWEEL?

Het rijke palet aan kleuren en materialen is nu juist de truc. Stevige knopen of strelende stoffen, iets geeft hiermee een trap de juiste aantrekkingskracht. Een en ander hangt volledig af van uw voorkeur en smaak. Wol-synthetisch-sisal- kokos of een combinatie van al deze producten.

03 / Uitvoeringen

RUIM REPERTOIRE

Of u nu een open of dichte trap heeft, beide zijn te voorzien van dezelfde trapbekleding. Benadruk de authentieke elementen van uw opgang, of de eigentijdse look van de moderne trappenhuizen met een passende bedekking. Grote of kleine trappen, onze trapbekleding voelt zich overal thuis.

Halve Maantjes?

Weg ermee! Wij kunnen uw trap bekleden, volle breedte of identiek aan een loper. Lekker luchtig en slijtvast en vooral geen glijpartijen meer op de trap. Het ieder jaar opnieuw schilderen laat u hiermee gelukkig ook achterwege.

AF-KRAKEN

Voorzien van een verende ondervloer zult u bemerken dat het kraken en piepen van een houten trap zal gaan verminderen. Een fijne bijkomstigheid, evenals nagalm die wordt bestreden door reflectie van gladde oppervlakken te downsizen met intieme stoffen. Alles voor een fijne ambiance.

Designer

Rustig, ribbel of regenboog, er zijn ontelbaar veel kleuren, structuren en materialen. Laat u inspireren en ontwerp uw eigen trapbekleding met onze Online Designer! Egaal, of toch liever met een andere kleur rand? Geef uw fantasie de vrije loop en combineer de verschillende kleuren en texturen!


Designer

Wij horen graag van u!

Bent u geïnspireerd en wilt een trede omhoog?
Neem dan contact met ons op!

Trapbekleding.nl heeft geen landelijke dekking, informeert u vooraf of wij ook in uw omgeving actief zijn.Showroom

Trapbekleding.nl heeft geen showroom. Wij werken alleen op afspraak en komen, geheel vrijblijvend, graag bij u thuis. U kunt ons daarom niet bezoeken op onze thuisbasis te Wormerveer. Wel zijn wij, via onze contactgegevens, op werkdagen bereikbaar.

Bereikbaarheid

Maandag-Vrijdag: 09:00 - 1700
Zaterdag-Zondag: Bereikbaar per email.
   info@trapbekleding.nl
   075 - 640 49 99
   06 - 538 68 431