01 / Traplopers


HEDENDAAGS

Onze collecties traplopers geven uw trappenhuis elke willekeurige look, Van Modern tot New Classic, Groovy of de Vintage look, allen helemaal van deze tijd..


STERK EN STRAK

Een fundament om op te lopen, slijtvast en strakke lijnen, kwaliteit die telt. Alle basiselementen voor een zorgeloos en jarenlang gebruik. Voel en beleef de ruime collectie.


STATEMENTSTIJL

Elegantie ten top en geheel naar eigen wens. Ontwerp een loper en maak een statement. Een trappenhuis ontworpen op persoonlijke titel. Laat je informeren.

02 / Collectie


Lopers

Klassieke geweven lopers, weelderige lopers in uiteenlopende printen, sisal- en kokoslopers in bijzonder veel varianten, van lekker ruig tot uiterst verfijnd; wij beschikken over een uitgebreide collectie traplopers. Wilt u vast ideeën opdoen of zien hoe uw trap tot leven kan komen? Met onze online designer kunt u naar hartenlust stylen!


Collectie

De collectie die gevormd wordt door hoogstaande nationale en internationale leveranciers maken dat u kunt genieten van originaliteit en eigentijdse traplopers. Dus wilt u echt iets aparts en orgineels, dan bent u bij Trapbekleding.nl aan het goede adres!

03 / Roedes


Roedes

Wij bieden traproedes in verschillende soorten en maten. Van ronde, drie- of zeshoekige roedes met sierknoppen in verschillende uitvoeringen tot platte roedes met een ’blind’ bevestigingssysteem. De modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen en zo ook in verschillende breedtes. Allen veilig en onderhoudsvriendelijk.


Collectie

Matte metaallooks, Nikkel in glansvorm, Warme bronzen…voor elke afwerking hebben wij diverse traproedes. De keus kan afhangen van bijvoorbeeld uw bestaande hang en sluitwerk, uw stalen tussendeur , of andere persoonlijke voorkeuren. Wij kunnen u alles presenteren bij ons bezoek.

04 / Trap Soorten

Open Trappen

Ook voor open trappen, dat wil zeggen trappen zonder stootbord, bieden wij verschillende bekledingsmogelijkheden. Oplossingen die de akoestiek verbeteren, de veiligheid vergroten (geen val- en glijpartijen meer) en bovendien een eigen stempel drukken op het trappenhuis.

Dichte Trappen

Trappen met stootborden kunnen fungeren als klankkast. Alle gladde materialen bezitten geen absorptie van geluid met het vervelende gevolg van echo, galm en geklos in uw gehele trappenhuis. Kies daarom vooral voor stof, dit verhelpt al deze nare eigenschappen. Een goede akoestiek is tenslotte toch fijner binnenkomen.

Rechte Trappen

Bij rechte trappen hebben we ook veelal te maken met tussenliggende bordessen. Deze verbinden de rechte trappen met elkaar. Overweegt u vooral om deze bordessen in éénzelfde bekleding door te leggen. Dit kan zowel bij een traploper, maar ook bij een vaste bekleding uitgevoerd worden. Hierdoor zullen uw trap en bordes samensmelten. Kijkt u vooral eens rond op de site voor voorbeelden hiervan.

Draaitrappen

Wervelend rond of een halve draai, wij weten er wel raad mee. Met ritmische precisie wordt uw draaitrap voorzien van de benodigde bekleding. En als u dan van boven naar beneden kijkt, dan pas ziet u hoe mooi uw draaitrap eigenlijk benadrukt wordt met een loperbekleding. Als in een draaikolk naar beneden.

">
">
">
">
">

Wij horen graag van u!

Bent u geïnspireerd en wilt een trede omhoog?
Neem dan contact met ons op!

Trapbekleding.nl heeft geen landelijke dekking, informeert u vooraf of wij ook in uw omgeving actief zijn.Showroom

Trapbekleding.nl heeft geen showroom. Wij werken alleen op afspraak en komen, geheel vrijblijvend, graag bij u thuis. U kunt ons daarom niet bezoeken op onze thuisbasis te Wormerveer. Wel zijn wij, via onze contactgegevens, op werkdagen bereikbaar.

Bereikbaarheid

Maandag-Vrijdag: 09:00 - 1700
Zaterdag-Zondag: Bereikbaar per email.
   info@trapbekleding.nl
   075 - 640 49 99
   06 - 538 68 431