Wie zijn wij?

Met een bijna 25 jarige achtergrond in de diverse facetten van het stoffeerdersambacht heeft de liefde voor het vak en de passie voor het maken van mooie dingen, de weg geplaveid naar een specialisme: het bekleden van trappen met een bijzondere uitstraling.

slideshow image slideshow image slideshow image slideshow image

Meedenken in maatwerk

Waar doorgaans gekozen wordt voor een eenvoudige manier van trappen bekleden maakt de gespecialiseerde kennis en kunde die wij in huis hebben van uw trap een prachtig pronkstuk. Alles zoals afgesproken en met persoonlijke aandacht. Perfectionisme en het netjes opleveren van het uiteindelijke resultaat, maakt dat u kiest voor Trapbekleding.nl. Garantie en servicevoorwaarden zijn als vanzelfsprekend uitstekend geregeld!

Kwaliteit staat natuurlijk voorop en daarom werken wij met vooraanstaande fabrikanten die hun sporen hebben verdiend in (voornamelijk) projectmatige toepassingen, dan wel materialen. Dit betekent zoveel, dat u ten alle tijde kunt vertrouwen op een product waarbij u kunt rekenen op een langdurige en stijlvolle oplossing voor het bekleden van uw trappen en aanpalende ruimtes in uw huis. Slijtvast, apart en veilig!

Het persoonlijke contact en de "korte lijnen" maken dat er tijdens het project geen  miscommunicatie kan gaan plaatsvinden. De vakman achter de toonbank, zullen we maar zeggen! Ik kijk uit naar een ontmoeting om uw wensen en mijn vakmanschap te kunnen samenbrengen!

Met vriendelijke groet,

Perry Voorjans
Trapbekleding.nl - Traploperdesign.nl